„Od ideje do proizvoda”: Izbaci pravi proizvod na tržište — meetup u Startit Centru Beograd

Događaj će biti održan u utorak, 5. novembra, sa početkom u 18 i 30.

U utorak, 5. novembra, u beogradskom Startit Centru biće održan Belgrade Product meetup sa početkom u 18 i 30 časova.

Produkt-market fit je krajnji cilj koji svaki startap treba da dostigne, kao i svaka kompanija koja lansira proizvod, bez obzira na svoju veličinu. To znači da je proizvod na tržištu na kom postoji potražnja za njega i da proizvod uspešno ispunjava tu potražnju.

Kako bi se dostigao ovaj cilj, prvi korak je izbacivanje MVP-a (minimum viable product) na tržište. Većina padne na ovom prvom koraku tako što ili ne napravi MVP ili uloži previše vremena, truda i novca u njega tako da ne može ni da izađe na tržište.

Ovo predavanje će predstaviti koncepte opisane u knjizi predavača „Od ideje do proizvoda” koji se fokusiraju na plasiranje pravog MVP-a na tržište — proizvoda koji će obezbezditi sredstva da se uđe u tržišnu trku.

Predavač

Ivan Trajković je osnivač kompanija Ivan Agency (produkt dizajn studio u Beogradu), Engineers (konsulting kompanija za razvoj softvera u Londonu i Beogradu) i GameTime (SaaS sports-tech startapa u Londonu).

Pošto je sa kompanijom Engineers video mnogo startapa koji su propali usled loše dizajniranog proizvoda i neistestiranih MVP-jeva, Ivan Agency je osnovan sa ciljem da smanji procenat pomenutih promašaja.

Prijava

Belgrade Product meetup će biti održan 5. novembra u 18 i 30 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Učešće je besplatno, ali prijava obavezna na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Milena Stojanović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu