Od gajbe do korporacije — Meetup sa Jovanom Petrovićem u Startit Centru Majdanpek

Događaj će se održati u subotu, 22. aprila, sa početkom u 18č, u Startit Centru Majdanpek (u prostorijama Resurs Centra).

Strahinja Krstić - 14. April, 2017.

Tema predavanja “Od gajbe do korporacije” biće vezana za Jovanov put od ideje i računara, do najvišeg položaja i vođenja uspešne kompanije. Čućete kako se upornost isplati i kako se stiže do željenog posla, kao i koje su bitne razlike u odnosu poslovne politike i psihologije strane kompanije i onoga što se nudi kod nas, na šta smo navikli do sada.

Privax, je vodeća kompanije u svetu VPN-a, a koja stoji iza proizvoda Hide my ass! koji nudi besplatne i plaćene usluge za online privatnost, bezbednost i anonimno tržište. Njihova najpopularnija besplatna usluga je pretraživač, a najpopularniji plaćeni servis je VPN, služba za šifrovanje.

Jovan je u svetu IT-a od svoje šesnaeste godine, kada je i počeo ozbiljnije da se bavi ovim poslom, a o njegovoj priči smo već pisali na Startitu. U kompaniji Privax Srbija je od samog početka, gde je drugi čovek, a za Privax London je menadžer proizvoda, gde je rešio deo problema koji pre njega niko nije mogao da uradi, a probali su mnogi svetski stručnjaci iz IT sektora. Jovan je zaslužan za nastanak i razvoj ove kompanije koju je kupio AVG, a zatim Avast.

Prijava

Predavanje će se održati u subotu, 22. aprila, sa početkom u 18č, u Resurs Centru Majdanpek. Prisustvo je besplatno, ali svoj dolazak morate potvrditi ovde.