Od 1. oktobra pratite sa nama kurs "How to Start a Startup" Sema Altmana!

Od srede 1. oktobra, u BC47, (ul. Kneza Miloša 47) počinje emitovanje serijala edukacija pod nazivom How to Start a Startup koji će se na ovaj način pratiti u zemljama šrom sveta, pa i kod nas. Ovaj kurs je delo Sema Altmana, predsednika Y Combinatora, koji je nastao u saradnji sa mnogobrojnim preduzetnicima i investitorima,

Stefan Vujović
26/09/2014

Od srede 1. oktobra, u BC47, (ul. Kneza Miloša 47) počinje emitovanje serijala edukacija pod nazivom How to Start a Startup koji će se na ovaj način pratiti u zemljama šrom sveta, pa i kod nas. Ovaj kurs je delo Sema Altmana, predsednika Y Combinatora, koji je nastao u saradnji sa mnogobrojnim preduzetnicima i investitorima, a na osnovu prikupljenih materijala u poslednjih 9 godina.

Startit i Potkrovlje Hub organizuju kolektivno gledanje ovoga u Beogradu, pa nemojte propustiti da zajedno saznajemo i diskutujemo!

Ideja je da se okupi što više ljudi koji bi nakon lekcije mogli da diskutuju o prikazanom i donesu neke zaključke o tome kako mogu da unaprede svoj startap, kao i da dodaju vrednost ovim lekcijama. Takođe, ne sumnjamo da će publici biti lakše da održi koncentraciju u bioskopskoj atmosferi nego u slučaju kada bi kod kuće gledali snimke uz još nekoliko otvorenih tabova u browseru.

Kako se svake sedmice pojavljuju nova dva nastavka u trajanju od 40 minuta, tako ćemo se i mi okupljati svake srede od 19h. Prvog puta ćemo gledati tri epizode da bi nadoknadili ono što smo do sada propustili, a od narednih po dva videa i diskusija.

Svoje prisustvo na druženju već su najavili neki od domaćih preduzetnika od kojih će se neki pojavljivati i u ulozi moderatora.

Ideja je da ovo bude neformalno druženje, kao da dolazite kod drugara :) Tako da, ponesite svoja osveženja ili grickalice i dobro raspoloženje, a mi vas čekamo svake srede od 19h.

Ukoliko planirate da dođete, prijavite se putem linka ispod:

Stefan Vujović

Objavio/la članak.

petak, 26. Septembar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije