Obaveštenje o privremenom otkazivanju Startitovih programa

Obaveštavamo publiku, saradnike i partnere da do daljnjeg otkazujemo sve programske aktivnosti u Startit Centrima, ali i drugim prostorima, koje realizuje tim Startita, kao preventivan potez protiv širenja korona virusa. 

Ova odluka se odnosi na sve programe koji su planirani u narednom periodu, uključujući Glavni program Startit Rasta, radionice programiranja za decu Učenje za 21. vek, Open Innovation izazov povodom 20 godina saradnje Srbije i Nemačke kao i sve ostale događaje u Startit Centrima. 

Do daljnjeg, Startit Centri neće biti raspoloživi za izdavanje prostora za događaje, ni komercijalnog tipa, kao ni događaje koje organizuje zajednica. 

Svi naši saradnici, polaznici i publika biće na vreme obavešteni o novim terminima naših programa, kao i ponovnom uspostavljanju ustaljenog rada Startit Centara. 

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Nevenka Rangelov

Unesite termine za pretragu