O poslovnoj kulturi, vrednostima i prilikama u Americi — sastanak sa Nenadom Simeunovićem

Uvod u pravila ponašanja za uspešnu poslovnu saradnju sa američkim firmama i profesionalcima.

U petak, 25. oktobra u 18:30 časova u beogradskom Startit Centru pravimo drugi događaj na kome će biti reči o tome šta je sve neophodno da bi se poslovalo na najbogatijem svetskom tržištu — američkom. Iako drugi u serijalu, ovo je prvi po redu događaj koji pravimo pod kapom projekta Tesla Nation.

Kao i prošlog puta, događaj je namenjen ljudima koji razvijaju tehnološki startap, uslužnu firmu, frilenseri su, ili bilo koja profesija koja želi da radi sa američkim partnerima ili da ima američke klijente.

Gost i sagovornik će biti Nenad Simeunović, serijski preduzetnik i investitor iz oblasti tehnološkog biznisa, koji za sobom ima 20 godina profesionalne karijere u Americi, i to upravo na mostu poslovne saradnje između Srbije i Amerike. Neke od stvari o kojima će se voditi razgovor sa Nebojšom su:

  1. poslovna kultura — kakva ponašanja su značajna američkim poslovnim ljudima, kako komuniciraju, kako komunicirati sa njima,
  2. vrednosti — koje vrednosti su na ceni u Americi, zašto, i kako se mi tu uklapamo (i koliko želimo),
  3. prilike — gde se nalaze prilike u saradnji sa američkim biznisima, kako da otkrijemo i uvidimo prave i ne gubimo vreme na one koje samo izgledaju tako,

…i sve druge stvari koje budu interesantne učesnicima, o kojima ćemo razgovarati direktno sa Nebojšom.

Prijavi se

Prijave za događaj su obavezne, prisustvo je besplatno, uz jednu važnu napomenu — ceo događaj će se održavati na engleskom jeziku, trajaće od 18:30 do 20 časova, a srž događaja će biti u diskusiji i Q&A.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Vukašin Stojkov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu