O menadžmentu organizacione kulture ovog decembra na Culture Impact konferenciji u Beogradu

Konferecija će biti održana 14. i 15. decembra.

Tanja Marin - 25. Oktobar, 2019.

Culture Impact konferencija, događaj posvećen menadžmentu organizacione kulture, će biti održana 14. i 15. decembra u ICT Hub-u. Cilj konferencije je da pruži specifična znanja iz domena menadžmenta organizacione kulture, da omogući prepoznavanje zdravih organizacija i najboljih praksi, kao i da poveže ljude u regionu, u cilju njihovog profesionalnog napredovanja i uspostavljanja partnerstava.

Konferencija će se sastojati od predavanja, radionica i panel diskusija sa aktuelnim temama iz domena organizacione kulture. Posetioci će imati priliku da nauče na koji način organizaciona kultura utiče na proizvodnju softvera, kako neki od poslodavaca u IT sektoru uspevaju da kreiranjem specifične kulture zadrže zaposlene, kako se prenose vrednosti organizacije pri njenom širenju na druge države, itd.

Tokom radionica polaznici će se između ostalog baviti ispravnim definisanjem najvažnijih vrednosti organizacije, design thinking-om u službi razvoja organizacije, dok će panelisti govoriti na temu: „Razmaženi zaposleni u IT-ju: mit, istina ili kultura”.

Culture Impact konferenciju će biti održana u organizaciji Centra „Culture Impact” i ICT HUB-a.

Više detalja o samom događaju i predavačima zainteresovani mogu naći na sajtu konferencije.

Ulaznice

Culture Impact konferencija će biti održana 14. i 15. decembra u beogradskom ICT Hub-u. Early-bird ulaznice svi zainteresovani mogu nabaviti do 1. decembra na sajtu događaja.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa