Novosadski Themes Kingdom stigao do 50.000 mušterija

Novost: Themes Kingdom od aprila 2016. godine ponovo je duplirao broj korisnika i sada ih ima 100.000.

***

Novosadski Themes Kingdom koji se bavi izradom i onlajn prodajom Worpdress tema danas slavi jubilej. O njima smo pisali kada su imali 25.000 klijenata a danas je za ovu ekipu veliki dan jer su posle 9 mjeseci duplirali broj korisnika.

Iako je trajao samo 2,5 godine, put od osnivanja servisa do sticanja današnjeg broja korisnika nije bio lak. Ako uzmemo da je konkurencija u oblasti proizvodnje i prodaje premium WordPress tema ogromna ovaj uspjeh je još veći.

Iz tima nam kažu da su dogurali ovako daleko i uspješno tako što su konstantno slušali želje korisnika. Svaka novu temu su pravili na osnovu iskustva i povratnih reakcija prethodnih.

sinaraOvo je bio prvi veliki cilj koji smo do sada postavili i radujem se što smo ga postigli i pre roka koji je bio kraj ove godine.

Veliki rast i u proteklih par meseci je samo potvrda našem timu da imamo dobar proizvod i da nam tek predstoji zanimljiv period!

post_50kPored uspešnog biznisa sa temama, osnivač Siniša Komlenić je uspjeo da pokrene još par projekta. Najnoviji o kome smo pisali je Train’rs koji pomaže ličnim trenerima da vode evidenciju o svojim klijentima.

Kao i Themes Kingdom i strategija Train’rs se zasnivala prvenstveno na obimnom istraživanju korisnika koji će da koriste servis, a kasnije pristupanju izradi.

Iz Novog Sada nam još jednom pokazuju da je dobar proizvod onaj koji je tehnički i estetski dobro urađen, ali da je najbolji onaj koji korisnici kupuju i uporno mu se vraćaju.

Da bi obeležili postignuto u Themes Kingdomu su odlučili da svima daju popust od 50% na usluge. Ako vam treba tema samo upišite 50k u polje za kupon.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Uglješa Erić

  • Tuesday, 17. September 2013.

    Koliko imate placenih korisnika ako nije tajna od tih 50k. Moze i procentualno.
    Uzgred svaka cast, ovo je veliki uspeh!

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu