Novi WordPress meetup u Vršcu — SEO i virtuelni asistenti

Događaj će se održati u Startit Centru Vršac, u petak 21. aprila od 18 časova.

Vladimir Vašalić - 18. April, 2017.

WordPress zajednica Srbije dovodi u Vršac na aprilsko druženje dvoje predavača. Predavanja će biti zanimljiva svima koji se bave izradom sajtova, ili žele da imaju svoj, uspešan sajt, ali i onima koji (još uvek) nisu zakoračili u IT svet.

Stevica Gološin otkriće vam tajne kako da vas Google zavoli i da ta veza bude dugotrajna i uspešna, a Duška Nikolić podeliće svoja iskustva o tome kako joj je rad preko interneta promenio život, kada je shvatila da to nije “samo za one što nešto tamo programiraju“.

Predavači

Stevica Gološin radi kao IT stručnjak 30 godina. U svojoj profesionalnoj karijeri je bio svedok dinamičnog i naizgled nepredvidivog razvoja informacionih tehnologija. Kako kaže, promenio mu se život kada je čuo da neki ljudi plaćaju da bi bili prvi na Guglu, i tada prestaje sa poslom u firmi na ivici propasti, i počinje da se bavi internet marketingom.

Uvod u SEO će zbog obima materije koju obrađuje, biti održan u dva dela. Prvi deo će biti posvećen osnovama SEO i on-page optimizaciji. Da bi uspešno mogla da se odradi kompletna SEO kampanja, ovaj, možda i najteži korak treba pažljivo odraditi. Zbog čega je bitan SEO? Šta je dozvoljeno, a šta zabranjeno? Da li volite da nosite beli (white hat) ili crni (black hat) šešir u SEO kampanji?

Duška Nikolić za sebe kaže da je knjiški moljac i filmoljubac. Wannabe cikloputnik. Pre 6 godina je pronašla mali kutak za sebe na internetu i od tada je na istraživačkoj ekspediciji njegovih granica. Virtuelni asistent.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 21. april, u 18 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u SC Milenijum, Omladinski trg 17. Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem forme za prijavu.