Novi poziv za LAUNCHub, investicije do 200.000€

LAUNCHub konkurs za seed investicuje otvoren je za startape koji ciljaju na više iznose i usmeren je na projekte koji se bave temom u vezi sa digitalnim sektorom, sa fokusom na bitcoin, edtech, healthtech, dev tools, SaaS, cloud infrastructure, itd.

Tanja Mladenović - 12. Jun, 2015.

Nova runda za seed investicije do 200.000€ LAUNCHuba je otvorena do 16. juna. Ovaj konkurs je otvoren za startape koji ciljaju na više iznose i usmeren je na projekte koji se bave temom u vezi sa digitalnim sektorom, sa fokusom na bitcoin, edtech, healthtech, dev tools, SaaS, cloud infrastructure, itd.

Završna selekcija će se desiti početkom jula, kada će projekti koji su ušli u uži izbor imati priliku da predstave svoje ideje i ubede žiri da su oni prava opcija za finansiranje. Najuspešnijima će biti ponuđen iznos  u visini do 200 hiljada evra.

LAUNCHub postoji od 2012. godine, od kada su uložili preko 3.5 miliona evra u preko 50 startapa iz 10 zemalja, među kojima je i srpski Fliiby.

S obzirom ne to da su njihovi predstavnici često prisutni u Srbiji, želja za investiraje u srpsku startap zajednicu očigledno raste, i nadamo se da će im se ta želja i ispuniti.

Prijave traju do 16.juna, i svi zainteresovani mogu da se prijave preko ovog linka.

Na njihovom sajtu možete pronaći više informacija o konkursu i proceduri za apliciranje, a ukoliko želite da ih upoznate možete se preko ovog linka prijaviti za office hours u ponedeljak, 15. juna.