Novi Digitalni Pazar — razvoj rešenja za unapređenje grada na prvom hakatonu u Novom Pazaru

Timovi će se na hakatonu nadmetati 13. i 14. aprila.

ICT Development Centar 13. i 14. aprila organizuje dvadesetčetvoročasovni hakaton — Novi Digitalni Pazar. Hakaton će biti organizovan u saradnji sa Univerzitetom u Novom Pazaru, u čijim će prostorijama biti održan samo nadmetanje.

Cilj hakatona i njegova tema je da se uz pomoć IT rešenja pomogne razvoj Novog Pazara, zatim da se reše problemi u gradu, kao i unapredi njegovo funkcionisanje. Na hakatonu mogu da učestvuju pojedinci ili timovi (tri ili četiri člana) iz cele Srbije, aktivisti, developeri ili dizajneri, kako bi tokom dvadeset četiri sata kreirali društveno korisne web ili mobilne aplikacije, sajtove, integrisane sisteme ili softvere.

Pojedincima koji nemaju tim organizatori će naći tim, a svi učesnici će tokom trajanja hakatona imati na raspolaganju mentore koji će im pomoći u kreiranju rešenja i razvoju ideja.

Uoči hakatona, 6. aprila, biće održana i radionica koja će omogućiti učesnicima da se bliže upoznaju sa pravilima hakatona i njegovom temom.

Prijave

Novi Digitalni Pazar hakaton će biti održan 13. i 14. aprila sa početkom u 16 časova u prostorijama Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru. Svi zainteresovani se za učešće na ovom događaju mogu prijaviti do 28. marta u ponoć, popunjavanjem ovog formulara.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu