Nova igra Mad Head Gamesa — Rocking Pilots, prvi proizvod Indie Acceleratora

Nova igra Mad Head Gamesa rezultat je saradnje sa studiom Gungrounds, koji je deo Mad Head Indie Acceleratora, programa namenjenog nezavisnim, malim developerima.

Nevenka Rangelov - 16. Maj, 2017.

Domaći gejming studio Mad Head Games danas je objavio svoju novu igru, Rocking Pilot. Ovo je prva igra iz Mad Head Indie akceleratora i razvijana je u saradnji sa studiom Gungrounds, a od danas je dostupna na Steam platformi.

U pitanju je single player top-down shooter sa retro grafikom, arkadnim gejmplejem i velikim brojem oružja.

Nenad Tomić, izvršni direktor Mad Head Gamesa, komentariše novu igru kao zaokret u odnosu na ono što je studio do sada radio.

nenad_tomicMad Head Games poznat je po HOPA igrama, a Rocking Pilot je naš prvi naslov kojim se pomeramo ka core igračima. Razvijamo igre žanrovski potpuno drugačije od dosadašnjih i nadamo se da će igrači prepoznati za šta je sve naš tim sposoban. Rocking Pilot došao je do nas kao  jednostavna flash igra, ali uvideli smo njen potencijal — uključili smo je u naš Mad Head Accelerator, proveli mnogo neprospavanih noći razvijajući je u zabavan shoot em up i nestrpljivo očekujemo reakcije igrača širom sveta. 

Rocking Pilot je za sada dostupan na PC i Mac platformi, a uskoro stiže i na PS4.