Nova igra i novi žanr Mad Head Games studija — Tank Spank na Steam Greenlightu

Sa novom igrom, domaći studio je ponovo na Steam Greenlightu, ovaj put sa potpuno drugačijim žanrom.

Domaći kreator igara, Mad Head Games, upravo je lansirao Steam Greenlight kampanju za prvi projekat razvijan u saradnji sa beogradskim indie studiom Eruption Games, igru Tank Spank.

Igra je osmišljena kao spoj igara Battle City i Unreal Tournament i biće dostupna za PC, PS4 i Xbox. Ovo je i još jedan korak ovog domaćeg studija, poznatog po razvoju HOPA igara, ka promeni žanra.

Tank Spank može da igra 1 igrač, a dostupna je i opcija međusobnog nadmetanja kroz Co-Op i Versus mode-ove, za do 4 igrača.

mad-head-games-studioMunjevito kretanje i veliki izbor oružja, uz eksplozivno uništavanje neprijateljskih tenkova i okoline, pretvoriće ekran igrača u bojno polje.

Proletos je MHG najavio svoju prvu nezavisnu igru isto kroz Steam Greenlight kampanju i time najavio blago menjanje žanra svojih igara, iako je u osnovi i dalje bila HOPA igra.

Ako želite da vidite ovu igru na Steam platformi, podržite je ovde.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Zoja Kukić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu