Nordeus donirao €100.000 vrednu opremu bolnici u Vranju

Skoro smo pisali o nastavljenom uspehu Top Elevena, i lepo je videti da Nordeus nastavlja da taj uspeh deli i sa nekima od onih kojima je pomoć najpotrebnija — ovog puta opremajući odeljenje za ginekologiju i akušerstvo u Opštoj bolnici u Vranju. U prethodne dve akcije ovi novobeogradski kreatori hit fudbalskog menadžera su donirali 200 i

Vukašin Stojkov
13/02/2015

Skoro smo pisali o nastavljenom uspehu Top Elevena, i lepo je videti da Nordeus nastavlja da taj uspeh deli i sa nekima od onih kojima je pomoć najpotrebnija — ovog puta opremajući odeljenje za ginekologiju i akušerstvo u Opštoj bolnici u Vranju.

U prethodne dve akcije ovi novobeogradski kreatori hit fudbalskog menadžera su donirali 200 i 100 hiljada evra porodilištima u Beogradu, a ovaj put su sa Fondom B92 obratili pažnju i na jednu zdravstvenu instituciju izvan glavnog grada, što je posebno pohvalno.

Kako prenosi B92, PR menadžer Nordeusa, Milan Đukić je ovom prilikom izjavio:

milan-djukicNordeus je uspešna kompanija u svetskim okvirima, ali važan deo našeg poslovanja se nalazi se ovde, u Srbiji. Mi dobro znamo kako žive naši sugrađani, znamo kakvi su uslovi u bolnicama i porodilištima.

Činimo sve što je u našoj moći da pomognemo da se ti uslovi poboljšaju, jer verujemo da postoje i znanje i dobra volja, ali da nedostaju sredstva da se modernizuje oprema. Uključili smo se u ovu akciju koja pomaže bebama i njihovim majkama, jer želimo da menjamo svoje okruženje i uzmemo aktivnog učešća u stvaranju bolje Srbije.

Bitka za bebe je projekat Fonda B92, o kome možete saznati više ovde.

Izvor i fotografija: B92.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

petak, 13. Februar, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije