Nordeus srpskim porodilištima do sada donirao pola miliona evra – KC Niš dobio €160K

U četvrtoj po redu donaciji, KC Niš je od Nordeusa dobio opremu vrednu 160.000€. Do sada, Nordeus je donirao 65 miliona dinara

Nordeus nastavlja sa akcijom opremanja porodilišta. Nakon opremanja porodilišta na Zvezdari, i Vranju, ovog puta donaciju vrednu 160.000€ dobio je Klinički centar Niš. Opremljena su odeljenja neonatologije, porodilišta i akušerstva.

Ovo je četvrta po redu donacija Nordeusa u okviru akcije ”Bitka za porodilišta”, a kompanija je do sada ukupno donirala oko 65 miliona dinara za porodilišta u Srbiji.

Kako prenosi B92, Marija Beslać, menadžerka komunikacija i korporativne odgovornosti u Nordeusu, ovom prilikom je izjavila:

U Nordeusu često može da se čuje da ljudi imaju izražen pobednički duh. Ovakve pobede nas zaista motivišu i čine ponosnim, jer rezultati našeg rada donose dobro i našoj zajednici, posebno bebama i njihovim porodicama. I što nam je naročito važno, trajaće godinama. Mnogo naših kolega je iz Niša i okolnih gradova, neki su i danas sa nama, jer su svi doprineli tome da možemo da zajedno vodimo bitku i za niško porodilište.

Bitka za bebe je projekat Fonda B92, o kojem možete saznati više ovde.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tanja Mladenović

Unesite termine za pretragu