Nordeus donirao 110.000€ za opremanje porodilišta na Zvezdari

U okviru akcije “Bitka za porodilišta” danas su predstavnici kompanije Nordeus donirali opremu potrebnu za opremanje porodilišta KBC Zvezdara. Nordeus je za kupovinu bolničke opreme izdvojio preko 12,6 miliona dinara. U ovoj akciji Fonda B92 najuspešnija domaća gejming kompanija učestvuje drugi put i do sada je ukupno donirala preko 300.000 €. Razlog zašto ulažu baš

Zoja Kukić
11/04/2014

U okviru akcije “Bitka za porodilišta” danas su predstavnici kompanije Nordeus donirali opremu potrebnu za opremanje porodilišta KBC Zvezdara.

Nordeus je za kupovinu bolničke opreme izdvojio preko 12,6 miliona dinara. U ovoj akciji Fonda B92 najuspešnija domaća gejming kompanija učestvuje drugi put i do sada je ukupno donirala preko 300.000 €.

Razlog zašto ulažu baš u ovu akciju objasnio je njihov CSR menadžer, Milan Đukić:

Kao mlada kompanija, imamo potrebu da brinemo o bebama, ali i njihovim roditeljima. Zato smo izabrali „Bitku za porodilišta“, kao humanu akciju koja će imati svoj trag u budućnosti, ali ne pod izgovorom društvene odgovornosti, već sa idejom da se nekome  zaista pomogne.

Nakon donacije Narodnom frontu i sada Zvezdari, baš kao što kaže i slogan akcije – “Borba se nastavlja” i mi nastavljamo sa planiranjem narednih donacija koje ćemo realizovati tokom 2014. godine

Ukupan iznos donirane opreme za porodilište u Zvezdari tako iznosi preko 150 hiljada evra, a pored kompanije „Nordeus“, kompletno opremanje porodilišta KBC Zvezdara, pomoglo je i 11 hiljada Beograđana, koji su donirali novac plaćanjem računa za Infostan, kao i  druge kompanije, među kojima je i Microsoft.

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

petak, 11. April, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Jasna Hadži Nikolić

subota, 12. April, 2014.

Na toj klinici rade fantastični ljudi u nemogućim uslovima. I bez obzira na to uvek su ljubazni, nasmejani, predusretljivi, ne zaustavljaju se dan i noć i jako mi je drago što su dobili ovu donaciju. Oni je stvarno zaslužuju !!!