NodeJS radionica ove subote u SC Inđija — Osnove Node-a, Mongo baze podataka i Express framework

Praktičan rad u Inđiji sa Ivanom Jovanovićem, studentom Matematičkog fakulteta i developerom firme Clevertech.

Nakon NodeJS predavanja koje će se održati u četvrtak, sledi NodeJS radionica koju će voditi Ivan Jovanović. Radionica će se održati u subotu, 26. novembra sa početkom od 14č.

Ivan je full stack web developer, trenutno zaposlen u kompaniji Clevertech i student Matematičkog fakulteta. JavaScript-om i Node-om se bavi nekoliko godina, svakodnevno ih koristi i obožava da istražuje nove stvari i poboljšava svoje aplikacije.

Na workshopu sa Ivanom ćemo proći kroz osnove Node-a, Mongo baze podataka i Express framework-a. Naučićemo kako se instaliraju i kako rade zajedno. Kroz praktičan rad, saznaćete kako napraviti REST API server i proći kroz neke najvažnije stvari vezane za izradu sigurnog i skalabilnog API servera.

Poželjno je da ponesete laptop, a možete se prijaviti ovde.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Jelena Vesin

  • Sunday, 27. November 2016.

    Kod sa workshop-a: https://github.com/IvanJov/nodejs-api-workshop-indjija

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu