NG Belgrade Conf 2024 — najveća Angular konferencija na Balkanu, 23. i 24. maja u Beogradu

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg izdanja, ovodišnja konferencija je proširena u pogledu sadržaja, ali i broja učesnika.

Milica Jeličić
09/05/2024
angular conference belgrade

NG Belgrade Conf 2024 je najveća Angular konferencija na Balkanu. Uz dva dana predavanja i radionica, 300 učesnika, 14 tech razgovora koji pokrivaju najnovije trendove i najbolje prakse u Angularu i praktičnu radionicu, NG Belgrade Conf je mesto okupljanja zajednice koja prati novine iz sveta Angulara.

Program je podeljen u dva dela. Prvi će biti posvećen radionici koja se održava 23. maja na FON-u, dok drugi deo rezervisan za konferenciju koja se održava 24. maja u hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg izdanja, organizatori su ovogodišnju konferenciju značajno proširili, i u smislu programa i u smislu broja učesnika.

Najveća motivacija za ovogodišnje izdanje je bio uspeh prošlogodišnje konferencije. Samo par dana nakon događaja krenuli smo sa planiranjem i pripremama za ovu godinu sa ciljem da se kvalitet konferencije podigne na sledeći nivo.

U odnosu na prošlu godinu, ovogodišnja konferencija broji skoro dvostruko više učesnika i veliki broj renomiranih predavača iz Angular zajednice.

Program

Program konferencije će trajati od 8 do 18.20h i obuhvataće 14 tehničkih predavanja, 4 Q&A panel diskusije, 2 prezentacije firmi uz nekoliko pauza. Celokupna agenda konferencije, zajedno sa informacijama o ovogodišnjim predavačima, dostupna je na sledećem linku. Među istaknutim predavačima je Minko Gečev, Engineering Product Lead Angular tima u Google-u, koji će sa učesnicima konferencije podeliti trenutno stanje i planirana unapređenja i inicijative unutar Angular razvojnog okvira.

Pored glavnog programa konferencije, 23. maj je posvećen radionici na temu „Savladavanje NgRk SignalStore-a: od osnova do naprednih tehnika“ sa Aleksom Okruškom, Principal UI inženjerom u kompaniji Cisco.

Ulaznice za konferenciju su rasprodate, ali je na sajtu konferencije moguće prijaviti se na listu čekanja

Milica Jeličić

Objavio/la članak.

četvrtak, 9. Maj, 2024.

IT Industrija

🔥 Najčitanije