Nedeljni osvrt: UseTogether, SLZG, CaseTrek, WoBeek, SLNS, Nordeus & Murinjo, Brad Feld

Pedeset i prva nedelja je bila prepuna cool vesti o starapima, novim investicijama i događajima. Za početak smo predstavili UseTogether – startap koji želi da pomogne korisnicima da dele i/ili pozajmljuju predmete ili usluge. UseTogether je zabeležio inicijalnu trakciju u Rumuniji, što je svakako doprinelo tome da dobije Launch Hub investiciju. Nakon toga smo podelili

Ivan Rašić
25/03/2013

Pedeset i prva nedelja je bila prepuna cool vesti o starapima, novim investicijama i događajima. Za početak smo predstavili UseTogether – startap koji želi da pomogne korisnicima da dele i/ili pozajmljuju predmete ili usluge. UseTogether je zabeležio inicijalnu trakciju u Rumuniji, što je svakako doprinelo tome da dobije Launch Hub investiciju.

Nakon toga smo podelili sa vama naše utiske sa Startup Live Zagreb eventa. Sjajni ljudi i vibrantna atmosfera, a više o utiscima čitajte u ovom članku.

Ponovo vesti o investicijama u srpske B2B startape – CaseTrek i WoBeek ulaze u novi batch Eleven akceleratora gde će u narednom tromesečnom periodu razvijati proizvod. CaseTrek ekipa je do ove investicije, prateći tačno određene korake, došla za svega dva meseca rada na konceptu.

Novi Startup Live događaj, ovog puta u Novom Sadu! Još uvek sveži utisci sa Zagrebačkog SL eventa nam daju za pravo da preporučimo od sveg srca ovaj događaj. Između ostalog, možete videti i goste koji će biti na SLNS, što svakako garantuje vrednost ovog iskustva.

A u četvrtak je odjeknula i vest da je Nordeus dobio Murinja kao zaštitno lice Top Eleven-a, koji je i sam imao reči hvale za ovaj jako popularan online football manager.

I za kraj nedelje ide i najava FundraiseIT događaja, kao i vest da će Brad Feld, osnivač TechStarsa, biti jedan od govornika na ovom eventu.

Sve u svemu, jedna jako busy i hiperaktivna nedelja.  Samo neka se nastavi živo – veliki pozdrav od Startit ekipe.

Ivan Rašić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 25. Mart, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije