Nedeljni osvrt: Seedcamp i Startup Standup u Beogradu, Konferencija Shift, Startup Live Zagreb

Prošla nedelja je protekla u znaku najava cool startap događaja. Prva u nizu najava je vest da Seedcamp, najveći evropski akcelerator, dolazi u Beograd 5. aprila 2013. Tom prilikom će se 10 startapa predstaviti i nadmetati za priliku da dobiju investiciju i uđu u Seedcampovu široku mrežu. U Splitu se, pak, održava konferencija Shift 24.

Ivan Rašić
10/03/2013

Prošla nedelja je protekla u znaku najava cool startap događaja. Prva u nizu najava je vest da Seedcamp, najveći evropski akcelerator, dolazi u Beograd 5. aprila 2013. Tom prilikom će se 10 startapa predstaviti i nadmetati za priliku da dobiju investiciju i uđu u Seedcampovu široku mrežu.

U Splitu se, pak, održava konferencija Shift 24. i 25. maja, gde će se, prema očekivanju organizatora, susreti 500 učesnika, 40 predavača i 32 startapa, pri čemu je nagrada za najbolji startap 10.000 dolara.

Potom smo najavlili Startup Standup Graduation edition u organizaciji SEE ICT i koja će se održati 6. aprila. Na događaju će se predstaviti najbolji startapi koji su prošli kroz2.5-mesečni program Startap Akademije, koji će pitchovati međunarodnom investitorskom žiriju. Pored toga, biće i keynote predavača te vas pozivamo da nam se pridružite.

Konačno, najavili smo i Startup Live Zagreb događaj koji će se održati od 15-18. marta. Prema rečima organizatora, biće jako puno investitora i poslovnih anđela, a koncept je takav da se mogu prijaviti timovi, ali i pojedinci koji se eventualno mogu pridružiti nekom od timova. Pored prijava iz Hrvatske, biće i startapa iz Srbije i Slovenije. Link do prijave za ovaj event možete naći ovde, ukoliko ste voljni da sa nama upoznamo lokalnu startap scenu.

Ivan Rašić

Objavio/la članak.

nedelja, 10. Mart, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije