Nedeljni osvrt: Startup live Novi Sad, FundraiseIT, Investitorski koktel na dvoru, Quora

April je mjesec konferencija, tako da ni prethodna sedmica nije bila uskraćena za zanimljiva dešavanja.

Na početku se izdvaja Startup live Novi Sad, sa kojeg smo prenijeli utiske. Događaj je održan u  kongresnom kompleksu CePTOR na Andrevlju, i sastojao se od mentorskog rada sa timovima koji su razrađivali svoju ideju tokom vikenda i od opštih predavanja za sve učesnike. Super atmosfera, super ljudi, odličan uvod u radnu sedmicu.

FundraiseIT je konferencija u organizaciji mreže poslovnih anđela Srbije koja je okupila investitore iz čitavog svijeta i spojila ih sa kompanijma iz Srbije. Prvi dan konferencije bio je predviđen za B2B sastanke, dok su drugog dana učesnici mogli da prisustvuju predavanjima o investicijama i investiranju.

U sklopu konferencije održan je i koktel za investitore, koji je bio rezervisan za predstavljanje startapova iz Srbije potencijalnim ulagačima. Sve pohvale za kraljevsku porodicu koja je još jednom izašla u susret startap sceni i realizovala ovaj događaj u Kraljevskom dvoru.

I za kraj jedan zanimljiv servis koji bi trebali odmah da počnete da koristite. Riječ je u servisu Quora koji je društvena mreža za postavljanje pitanja.
Okuplja stručnjake iz svih oblasti, tako da preporučujemo da se registrujete što prije i pored toga što možete da dobijete odgovor na pitanje koje vas muči, možete da pročitate i odgovore na druga. Kad god vam nešto “zakoči” vjerovatno postoji odgovor na to, jer niste prvi koji imaju problem.

Do sledećeg zanimljivog teksta, čitamo se.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Uglješa Erić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu