Nedeljni osvrt: bliže se Seedcamp i Startup Standup, Nordeus donirao 20 miliona za bebe

Prethodna nedelja, kao i pretprošla, što se domaće IT scene tiče, bila je u znaku Nordeusa. Tvorci najigranije sportske igre na Facebooku, čije je zaštitno lice, od nedavno, super-popularni Žoze Murinjo, donirali su 20 miliona dinara u okviru projekta Bitka za porodilišta Fonda B92.

Nedelja koja je pred nama biće, s druge strane, orijentisana ka startapima u usponu.

Najpre će se, 5. aprila, održati prvi Seedcamp događaj u Srbiji. Od devet startapa koliko učestvuje, čak pet su sa naše Startap akademije, na šta smo posebno ponosni.

Odmah sutradan, u subotu, održava se, u UK Vuk, u organizaciji SEE ICT-a, Startup Standup: Graduation Edition, gde će se pet najboljih startapa sa Startap Akademije predstaviti međunarodnom investitorskom žiriju.

Prošle nedelje objavili smo i utiske Uglješe Erića o prvom Startup vikendu u Srbiji.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Ivan Vesić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu