Ne mora više ručno: Besplatan alat za lakše brisanje starih tvitova dobio svoj veb interfejs

Semiphermal omogućava da precizirate koje tvitove, lajkove i DM-ove želite da obrišete, a koje sačuvate.

Alat za automatsko brisanje tvitova, retvitova, lajkova, pa čak i direktnih poruka – Semiphermal dobio je svoj veb interfejs.

Iako postoji mnogo dostupnih alata za brisanje velikog broja starih tvitova odjednom, oni uglavnom ne pružaju dovoljno funkcionalnosti, a većina zahteva da ih svaki put iznova ručno pokrećete.

Kako bi rešio ove probleme, developer Majkl Li je napravio alat Semiphermal, koji je do sada bio dostupan samo u open-source verziji na GitHub-u.

Sada je moguće da preko svog pretraživača precizirate tačno šta želite da obrišete. Opcije uključuju brisanje do određenog dana u prošlosti, ali i čuvanje samo tvitova koji su popularni. Takođe, aplikacija omogućava brisanje direktnih poruka, ali na vama je da odlučite da li vam je prijatno da joj dozvolite pristup privatnim prepiskama.

Ukoliko želite da obrišete baš veliki broj tvitova, možda ćete morati sa sačekate, budući da Twitter ograničava koliko zahteva aplikacija može da napravi u određeno periodu.

Više o Semiphermal-u možete saznati ovde.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marko Marković

Unesite termine za pretragu