Naučite osnove Microsoft Excela — kurs za osnovce u Startit Centru Zrenjanin

Na kursu će učenici imati priliku da nauče da koriste Microsoft Excel i Google Drive, kao i da se dobro zabave i steknu nova poznanastva.

Marijana Milićev - 10. Jul, 2019.

U Startit Centru Zrenjanin će biti održan osnovni kurs Micfosoft Excela za osnovce, u periodu od 17. do 26. jula, od 15 do 17 časova. Ovaj kurs je namenjen osnovcima od III do VIII razreda ili uzrasta od  9 do 15 godina, koji se prvi put susreću sa njim, a takođe i onima koji imaju osnovno znanje i žele da ga dopune.

Program kursa

Temi kursa pristupa se interaktivno, uz razrađen program, kreativne radionice, igraonice i predavanja, a cilj je da se grupa kroz četiri časa obuči za široko korišćenje Microsoft Excel programa, kao i opcije Google Sheet na Drive-u koji će im pomoći da poboljšaju i ubrzaju rad i snalaženje na njemu.

Program kursa

Termini radionica

Prva nedelja:

Druga nedelje:

Uslovi za upis

*Depoziti su deo naše standardne prakse kojom osiguravamo da ćemo mesta i sadržaje pružati onim učesnicima koje to zaista zanima i njihov povratak osiguran je ugovorom. Do sada se nijednom nije desilo da nismo vratili depozit.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Predavač je Aleksandar Stefanov, nastavnik istorije. Iza sebe ima višegodišnji rad sa decom kao nastavnik istorije u školi, a svoje dodatno angažovanje je usmerio na pripremu i vođenje dece na takmičenja i kvizove. U cilju prekvalifikacije redovno pohađa kurseve Startit Centra Zrenjanin od njegovog osnivanja i želi da pomogne deci da steknu osnovnu digitalnu pismenost kako bi im približio i olakšao dalju edukaciju.

Prijava

Kurs će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu) od 17. do 26. jula od 15 do 17 časova.

Pre prijave potrebno je dobro pročitati uslove za upis na kurs. Broj učesnika je ograničen, a prijavu možete popuniti ovde.