Naučite da razvijate igre na Eipix Akademiji — Otvorene prijave

Eipix Academy ima cilj da podstakne razvoj potencijala kroz raznovrsne i inovativne kurseve, kreirane sa namerom da polaznike pripreme za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara.

Eipix najavljuje obrazovne kurseva iz oblasti razvoja video-igara i digitalne umetnosti objedinjenih u projektu nazvanom Eipix Academy. Prijave za pojedinačne kurseve su već otvorene, a kursevi kreću od 21. novembra.

Eipix Academy na ovaj način želi da pripremi polaznike za ulazak u industriju digitalne umetnosti i razvoja video-igara.

Nastavni program trenutno se sastoji od tri kursa, a iz Eipixa najavljuju nove kurseve uskoro.

Kursevi za koje možete da se prijavite su:

  • Unity: Osnove razvoja video-igara: kurs u trajanju od pet nedelja, polaznike upoznaje sa osnovnim principima razvoja video-igara u jednoj od najpoznatijih i najrasprostranjenijih tehnologija – Unity game engine
  • Dizajn karaktera za video-igru i strip: serija od pet mesečnih kurseva koji polaznike osposobljava za kompletnu produkciju karaktera – od ideje, preko skice i razrade, sve do finalnog karaktera spremnog da uđe u produkciju
  • Unity: Osnove programiranja za video-igre: kurs u trajanju od pet nedelja, polaznike upoznaje sa osnovnim principima programiranja video-igara u Unity game engine-u.

Nastava se održava u prostorijama kompanije Eipix Entertainment, a za sve dodatne informacije o cenama i posebnim pogodnostima plaćanja posetite zvanični sajt ili pišite na info@eipixacademy.com.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tanja Mladenović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu