Naučite da postavljate prava pitanja — Mom test radionica u Startit Centru Subotica

Radionica će se održati 20. aprila, a prijave su otvorene do 18. aprila.

Željko Crnjaković - 9. April, 2018.

Mamin test je radionica namenjena svim mladima koji žele da nauče kako da postavljaju prava pitanja kada razmišljaju o pokretanju svog biznisa i implementiraju Mamin test.

Prvi deo predstavljanja (šta su dobra, a šta loša pitanja) i objašnjavanja maminog testa odradiće 2 predavača — Vuk Pajović i Dimitrije Stojanović. Nakon pauze od 30 minuta, održaće se i interaktivni deo radionice, gde će se učesnici podeliti u timove i intervjuisati jedni druge.

Na samom kraju radionice, učesnici će dobiti i primerak ove knjige, koja se od skoro može pronaći i u biblioteci Startit Centra u Subotici.

Predavači

Dimitrije Stojanović je pred kraj studija softverskog inženjerstva, dok Vuk Pajović završava elektroniku na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Pored redovnih studija i brojnih stručnih praksi, polaznici su mentorskog programa validiranja startap ideje u Startup centru u Beogradu. Veliki deo ovog programa, u kom Dimitrije i Vuk sa svojim timovima razvijaju biznis ideje, temelji se na razgovorima sa budućim korisnicima i ekspertima.

Prijava

Dvočasovna radionica Mamin test je besplatna i održaće se u prostorijama Startit Centra Subotica u petak 20. aprila, sa početkom od 17h. Svoje učešće možete prijaviti putem sledeće forme. Prijave su otvorene do 18. aprila, a učesnici koji budu primljeni na radionicu biće obavešteni o tome najkasnije do četvrtka 19. aprila.