Nauči kako da profesionalno obradiš fotografije za Instagram — besplatan kurs u Startit Centru Zrenjanin

Predavanja će biti održavana svakog utorka i četvrtka, od 19. do 28. novembra, u terminima od 16 do 18 časova, a ukupno će biti održano četiri časa.

Marijana Milićev - 6. Avgust, 2019.

Od 19. do 28. novembra, u Startit Centru Zrenjanin, biće organizovan besplatan kurs obrade fotorafija za Instagramu. Predavanja će biti održana svakog utorka i četvrtka u terminima od 16 do 18 časova, a ukupno će biti održano ćetiri časa.

Ključne informacije o kursu

Teme koje će se obrađivati na kursu:

Nakon ovog kursa polaznici će:

Termini

Kurs će trajati od 19. do 28. novembra i ukupno će biti održano četiri časa u periodu od 16 do 18 časova.

Termini održavanja časova su:

Da biste učestvovali na kursu, morate biti slobodni da nam se pridružite u svakom od termina i da imate 10 časova nedeljno na raspolaganju za časove, domaće zadatke i vežbanje.

Predavač

Dušan Manojlović je grafički dizajner koji je sada već oko 8 godina u tom svetu. Radi za firmu Progressive media od 2013. godine. Imao je prilike da radi dizjan logotipa i brending za mnogobrojne firme kako iz Srbije tako i iz inostranstva, kao i mnogobrojne grafičke pripreme, video dizajn i slično.

Uslovi za učešće na kursu

Tražimo kandidate koji:

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Prijave

Kurs će biti održan u Startit Centru Zrenjanin od 19. do 28. novembra, koji se nalazi na Trgu slobode 7 (zgrada Pozorišta, na prvom spratu). Prijave su otvorene do petka, 15. novembra, a svi zainteresovani se mogu prijaviti koristeći ovu formu.

Polaznici će se birati na osnovu podataka u prijavama. U slučaju velikog broja prijava, biće organizovan i intervju u ponedeljak, 12. avgusta, a o detaljma će svi prijavljeni biti obavešteni putem e-mail-a.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa