Nauči da napraviš blog — WordPress radionica u Startit Centru Zrenjanin

Radionica će biti održana u subotu i nedelju, 5. i 6. oktobra, u periodu od 10 do 17 časova.

U subotu i nedelju, 5. i 6. oktobra, u terminu od 10 do 17 časova će u okviru projekta Meet and Code u Startit Centru Zrenjanin biti održana WordPress radionica. Na ovoj radionice će polaznici imati priliku da nauče celokupan proces izrade bloga na platformi WordPress, od odabira niše, instalacije samog WordPress-a, instaliranja tema i svih neophodnih dodatnih podataka.

Zajedno sa predavačem, Milanom Milićevim, polaznici će proći kroz proces koji će im pomoći da pronađu teme za članke koji imaju veliku traženost, a malo konkurencije. Imaće prilike da nauče o različitim poslovnim modelima monetizacije bloga, kao i optimizacije sajta za pretraživače, optimizaciju brzine učitavanja stranice i postavljanja neophodnih mera zaštite od hakerskih napada.

Na kraju ove dvodnevne radionice, polaznici će imati sva neophodna znanja i resurse da uspešno započnu svoj sajt koji će se sastojati od kvalitetnog i dobro formatiranog sadržaja.

Kome je namenjena?

Radionica je namenjenja srednjoškolcima i studentima uzrasta od 18 do 24 godine, kao i svima onima koji žele da nauče nešto novo.

Termini radionica

  • Subota, 5. oktobar, od 10 do 17 časova — koji to sve elementi čine dobar blog, kako da odaberu nišu ili mikro-nišu, koji sve načini monetizacije samog bloga postoje i radiće se na instalizaciji WordPressa i njegovih tema.
  • Nedelja, 6. oktobar, od 10 do 17 časova — kreiranje samog bloga, unos članaka i kreiranje svih dodatnih stranica.

O predavaču

Milan Milićev — zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Prijava

Radinica će se održati u subotu i nedelju, 5. i 6. oktobra, u terminu od 10 do 17 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Učešće na radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Marijana Milićev

NAPISAO/la članak     27/09/2019

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu