Nauči da napraviš blog — WordPress radionica u Startit Centru Zrenjanin

Radionica će biti održana u subotu i nedelju, 5. i 6. oktobra, u periodu od 10 do 17 časova.

Marijana Milićev - 27. Septembar, 2019.

U subotu i nedelju, 5. i 6. oktobra, u terminu od 10 do 17 časova će u okviru projekta Meet and Code u Startit Centru Zrenjanin biti održana WordPress radionica. Na ovoj radionice će polaznici imati priliku da nauče celokupan proces izrade bloga na platformi WordPress, od odabira niše, instalacije samog WordPress-a, instaliranja tema i svih neophodnih dodatnih podataka.

Zajedno sa predavačem, Milanom Milićevim, polaznici će proći kroz proces koji će im pomoći da pronađu teme za članke koji imaju veliku traženost, a malo konkurencije. Imaće prilike da nauče o različitim poslovnim modelima monetizacije bloga, kao i optimizacije sajta za pretraživače, optimizaciju brzine učitavanja stranice i postavljanja neophodnih mera zaštite od hakerskih napada.

Na kraju ove dvodnevne radionice, polaznici će imati sva neophodna znanja i resurse da uspešno započnu svoj sajt koji će se sastojati od kvalitetnog i dobro formatiranog sadržaja.

Kome je namenjena?

Radionica je namenjenja srednjoškolcima i studentima uzrasta od 18 do 24 godine, kao i svima onima koji žele da nauče nešto novo.

Termini radionica

O predavaču

Milan Milićev — zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Prijava

Radinica će se održati u subotu i nedelju, 5. i 6. oktobra, u terminu od 10 do 17 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Učešće na radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.