Nauči da koristiš Google Drive — trodnevna radionica za osnovce u Startit Centru Zrenjanin

Trodnevna radionica za osnovce biće održana u periodu od 9. do 13. septembra, od 17 do 19 časova, a namenjena je osnovcima od 3. do 8. razreda ili uzrastu od 9 do 15 godina.

U Startit Centru Zrenjanin će biti održana trodnevna radionica Google Drive-a za osnovce, u periodu od 9. do 13. septembra, od 17 do 19 časova. Na radionici će polaznici imati prilike da nauče osnovne funkcije vezane za Google Docs, Google Sheets i Google Slides koji predstavljaju odličnu zamenu za MS Office, Office 365 i Open Office.

Program radionice

 • Ponedeljak, 9. septembar — obrađivanje Google Docs, ubacivanje, kreiranje i priprema teksta za štampanje
 • Sreda, 11. septembar —  osnovne funkcije Google Sheets-a, analiziranje i vađenje podataka iz unapred pripremljene tabele
 • Petak, 13. septembar — obrađivanje Google Slides koji je sličan MS PowerPointu. Radiće se na pravljenju prezentacije i time će se preći njegove osnovne funkcije

Kome je namenjena?

Ova radionica je namenjena osnovcima od III do VIII razreda ili uzrastu od 9 do 15 godina, koji se prvi put susreću sa njim, a takođe i onima koji imaju osnovno znanje i žele da ga dopune.

Uslovi za upis

 • Neophodno je da dete poseduje opšte poznavanje rada na računaru
 • Dete mora biti u mogućnosti da bude prisutno sve vreme trajanja radionice
 • Pristojno ponašanje i neometanje nastave je nužan preduslov
 • Prijave se primaju dok ima slobodnog mesta, jer je broj ograničen

**Ukoliko dete ima svoj prenosivi računar, može ga poneti, pošto će raditi na računarima. Ukoliko nema, imamo mi nekoliko na raspolaganju.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Predavač je Aleksandar Stefanov, nastavnik istorije. Iza sebe ima višegodišnji rad sa decom kao nastavnik istorije u školi, a svoje dodatno angažovanje je usmerio na pripremu i vođenje dece na takmičenja i kvizove. U cilju prekvalifikacije redovno pohađa kurseve Startit Centra Zrenjanin od njegovog osnivanja i želi da pomogne deci da steknu osnovnu digitalnu pismenost kako bi im približio i olakšao dalju edukaciju.

Prijava

Trodnevna radionica će biti održana od 9. do 13. avgusta od 17 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Učešće na radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marijana Milićev

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu