Startitova Startap akademija dobitnik nagrade Evropske komisije za promociju preduzetništva

Startap akademija – nacionalni pobednik na takmičenju koji će predstavljati našu zemlju na finalnom takmičenju European Enterprise Promotion Awards u novembru 2015. godine, u Luksemburgu

Tanja Mladenović
16/06/2015

Pobednik takmičenja za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva u 2015. godini koji organizuje Evropska komisija – European Enterprise Promotion Award je naša Startap akademija, škola preduzetništva koju su završile već 3 generacije mladih koji iz naše zemlje kreiraju globalne tehnološke inovacije i biznise.

SEE ICT sa ovom akademijom je pobednik u kategoriji promocije preduzetničkog duha.

Verujemo da je ovoj pobedi svakako doprineo i Start Srbija na kome je većina vas i bila prisutna. Kao finale kampanje #znamdamozemo 16. maja se u Domu omladine okupilo više od 700 ljudi, 8 novih perspektivnih startapa, investitori, preduzetnici sa već globalnim uspesima i oni koje veliki rezultati tek očekuju.

Sada je najbolji trenutak da najavimo i četvrtu generaciju Startap akademije koja počinje u septembru, a svi oni koji žele da iz Srbije kreiraju proizvode za globalno tržište mogu da očekuju značajnu podršku tokom ovog programa, od validacije ideje do pronalaženja tržišta i investicije. Više informacija o načinu prijave i onome što vas očekuje možete videti na zvaničnom sajtu.

Od 2006. godine evropskom nagradom Enterprise Promotion Awards nagrađuje se doprinos u promovisanju preduzetništva i malih preduzeća na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou. Od pokretanja ovog takmičenja, prijavljeno je preko 2800 projekata i podržano je osnivanje više od 10.000 novih firmi.

Ministarstvo privrede je kao nacionalni koordinator takmičenja European Enterprise Promotion Awards, u skladu sa kriterijumima koje propisuje Evropska komisija,  izabralo nacionalne pobednike koji će predstavljati našu zemlju na finalnom takmičenju u novembru 2015. godine, u Luksemburgu.

Tanja Mladenović

Objavio/la članak.

utorak, 16. Jun, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ

Vukašin Stojkov

sreda, 17. Jun, 2015.

Hvala Nebojša!

Nebojsa

sreda, 17. Jun, 2015.

Cestitam od srca - zasluzili ste!