Napravite aplikaciju za Google Glass – hakaton u junu

Sredinom juna održaće se zanimljiv događaj za sve one koji žele da kreiraju aplikacije za jedan od najnovijih proizvoda – Google Glass.

Hacktheglass, 36-satni hakaton održaće se 14. i 15. juna, a pre njega desiće se nekoliko pripremnih dešavanja kako bi se učesnici što bolje spremili za intenzivan rad. Jedno od njih je otvoreno i dešava se 4. juna u Centru za promociju nauke.

Kako organizatori kažu, sve što vam je potrebno je ideja za Glass aplikaciju, laptop i slobodan vikend. Pripremna, ali i predavanja na samom hakatonu omogućiće učesnicima da savladaju kreiranje na ovoj platformi.

Dobra ekipa okupila se u organizaciji ovog dešavanja – RetroCode, JavaSvetStartLabs i kompanija Pamet, a kako nam jedan od njih, Saša Slavnić iz Retrocodea kaže, žele da podrže nove tehnologije:

sasa slavnicGoogle Glass je jedna od najnovijih i najkontroverznijih tehnologija danas. Glass je jedan od pionira wearable koncepta, koji najavljuje potpuno novi način upotrebe mobilnih uređaja. Tehnologija je izazvala niz polemika oko privatnosti i bezbednosti.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i pojedinačno, ali i kao tim na zvaničnom sajtu do 3. juna, a prednost će imati dizajneri, Android programeri i najkretivnije ideje za Glass aplikaciju.

Otvoreno predavanje o alatima za kreiranje Google Glass aplikacije

homepage_glass_explorer

Na uvodnom predavanju 4. juna u Centru za promociju nauke moći ćete da probate Google Glass, i da čujete o alatima koji se koriste za izradu Glass aplikacija.

Za ovo zagrevanje za Hacktheglass potrebno je prethodno da se prijavite na ovom linku.

 

Predstavljamo poslodavca
tradecore-75-1.png

TradeCore

Everything your brokerage needs in one place.

Svakog dana se na svetskom finansijskom tržištu obavi ogroman broj transakcija. Međutim, većina brokera i dalje radi na zastarelim i neadekvatnim sistemima - naša misija je da to promenimo. TradeCore kreira (stvara) proizvode koji brokerima olakšavaju upravljanje klijentima, dajući im centralizovan sistem sa intuitivnim i modernim interface-om.

Zoja Kukić

NAPISAO/la članak     28. maja, 2014.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu