Najveća WordPress konferencija Evrope se 2018. održava u Beogradu

Konferencija WordCamp Europe će se po šesti put održati od 14. do 16. juna 2018. u Beogradu.

Beograd će biti domaćin šestog izdanja konferencije WordCamp Europe, koje će se održati u junu 2018, objavljeno je danas na sajtu konferencije. Ovaj događaj svake godine gostuje u drugom gradu, a Beograd će dobiti priliku da bude domaćin nakon Lajdena, Sofije, Sevilje, Beča i Pariza.

Lokalni lider konferencije će biti Milan Ivanović.

milan_ivanovicVeoma smo srećni što imamo priliku da ugostimo WordCamp Europe naredne godine. Za nas je sve počelo na prvom WordCampu u Lajdenu — to je bila varnica koja je zapalila celu zajednicu. Ugostiti ovaj globalni događaj u Beogradu pomoći će našoj zajednici da poraste još više, a mi ćemo učiniti sve što možemo da se svako oseti dobrodošlim u Srbiji.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Nevenka Rangelov

Unesite termine za pretragu