Najvažniji aspekti SEO-a i njihova primena u praksi — meetup u Startit Centru Vršac

Događaj će biti održan u petak, 21. decembra, sa početkom u 18 časova.

U petak, 21. decembra, sa početkom u 18 časova biće održan SEO meetup na kome će glavna tema će biti neki od najvažnijih aspekata SEO-a i njihova primena u praksi.

Šta vidi Google, a šta posetioci veb sajta i kako da utičemo na crawling i indexing proces i koji su najbitniji tehnički aspekti veb sajta koji utiču na pozicioniranje u rezultatima pretrage, neke su od tema o kojima će biti reči na ovom meetupu. Više o tome pričaće predavači Mladen Maksić i Goran Kezić iz marketinške agencije Play Media.

Predavači

Goran Kezić je SEO stručnjak u Play Media digitalnoj agenciji, specijalizovan za link-building kampanje, posvećen istraživanju stalno promenljivih trendova u sferama digitalnog marketinga i Google-a. Takođe je pisac i analitičar čiji sadržaji su bili deo kampanja za kompanije iz različitih niša, od putovanja i zabave do online poslovanja i upravljanja medijima. Njegova velika strast je razumevanje poslovne strane Interneta i pronalaženje načina kako da prenese njegove praktične i komercijalne prednosti svojim klijentima i čitaocima.

Goran će na ovom predavanju predstaviti koje su to osnove link buildinga kao sastavnog dela SEO strategije. Uz osnove, kao i primere iz prakse, posetioci će imati priliku da čuju koji su neki od najnovijih trendova i na koji način ovaj pristup link buildingu može da upotpuni SEO kampanju.

Mladen Maksić radi u firmi Play Media i na predavanju će pričati o tehničkom aspektu SEO-a. Marketingom se bavi preko 10 godina, a stručnjak je za SEO i Growth Hacking. Mladen je CEO Play Media agencije, koja se bavi naprednim marketinškim rešenjima.

Mladen i Goran u SEO vodama plivaju već preko 8 godina, a za to vreme su sarađivali sa klijentima kako u regionu, tako i u inostranstvu.

Prijava

Meetup će biti održan u petak, 21. decembra, u 18 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Marija Egerić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu