Na #9 MoMo najnovije vesti iz SONY mobile i PSTech Hakaton

Deveti po redu Mobile Monday održan je 27. januara u KC Gradu. Centralna tema događaja, čiji generalni pokrovitelj je kompanija PSTech, bila je Android platforma i njen razvoj za japanskog giganta SONY. Dokaz da Mobile Monday prerasta u događaj koji privlači najveći broj developera svedoči i puna sala u KC Gradu. Da svim posetiocima ovaj

Ivan Kovačević
28/01/2014

Deveti po redu Mobile Monday održan je 27. januara u KC Gradu. Centralna tema događaja, čiji generalni pokrovitelj je kompanija PSTech, bila je Android platforma i njen razvoj za japanskog giganta SONY.

Dokaz da Mobile Monday prerasta u događaj koji privlači najveći broj developera svedoči i puna sala u KC Gradu. Da svim posetiocima ovaj deveti po redu Mobile Monday ostane u lepom sećanju pobrnuo se Velimir Karadžić, koji je sa prisutnima podelio najnovije i donekle inside informacije o strategiji SONY Mobile na globalnom nivou i šta to sve možemo da očekujemo od ovog giganta na polju mobilne telefonije. Sony se pobrinuo da i ovaj put iznenadi sve prisutne sa lepim poklonima a najsrećniji su nagrađeni pravim geeky nagradama.

8Z1A9492

Da i srpske kompanije mogu da razvijaju ozbiljne stvari za velike igrače, pokazali su nam predstavnici kompanije PSTech, Vladimir Milošević i Aleksandar Ilić. Posetioci su mogli da nauče mnogo toga zanimljivog o KitKat-u (4.4), a kako rezultati njihovog rada izgledaju uživo mogli su svi da se uvere na spravicama izloženim u Sony korneru.

nagrade-570x430

Za kraj, verovatno i najbitnija informacija za sve one koji nisu bili u KC Gradu a znaju da kodiraju, dizajniraju ili  imaju samo ideju jeste i Hakaton koji će se održati u prostorijama kompanije PSTech u drugoj polovini marta. Više o ovome uskoro na startitu i na sajtu PSTecha, kada će biti i otvorene prijave za ovaj hakaton.

Ivan Kovačević

Objavio/la članak.

utorak, 28. Januar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije