Nagrada od milion evra za startape i skejlape na onlajn CEE Startup Challenge-u

Prijave su otvorene do 30. novembra u ponoć.

Inovativne brzo rastuće kompanije iz regiona Centralne i Istočne Evrope imaju priliku da se bore za nagradu od milion evra na CEE Startup Challenge-u, onlajn takmičenju startapa. Osim novčane nagrade za pobednike, sve male i srednje kompanije će imati šansu da nađu investitore.

Takmičenje je namenjeno startapima, skejlapima, kompanijama koje se nalaze u fazi prikupljanja seed investicija, koje su u fazi pre runde A, u rundi A ili u kasnijoj fazi. Takođe, kompanije koje mogu da učestvuju trebalo bi da posluju u nekoj od ovih oblasti: biznis i informaciona i komunikaciona tehnologija (IKT), SaaS, veštačka inteligencija, analitika i Big Data, fintech i insurtech, pametni gradovi i kuće, Industrija 4.0 i proptech (Property technology), planeta i održivost, zdravstvo i blagostanje.

Osim nagrade vredne milion evra i investicija, jedna od specijalnih nagrada će biti i mesto u InnoEnergy-jevom Highway akceleratorskom programu, koji podržava startape u ranoj fazi razvoja, koji rade u oblasti energije, cleantech-a i mobilnosti. Odabrani tim će dobiti podršku InnoEnergy-jeve mreže stručnjaka u oblasti razvoja proizvoda, izgradnje tima, prikupljanja investicija, kao i pomoć pri plasiranju proizvoda na tržište.

CEE Startup Challenge organizuje Vestbee, platforma koja povezuje globalne VC fondove, korporacije, akceleratore i biznis anđele sa startapima i skejlapima iz regiona.

Prijava

Žiri CEE Startup Challenge-a će 16. decembra saopštiti kojih deset timova ulazi u finalni izbor, dok će dva dana kasnije biti poznat pobednik takmičenja. Svi zainteresovani startapi i skejlapi se mogu prijaviti na ovom linku do 1. decembra.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu