Murinjo zaštitno lice Nordeusovog Top Elevena: Najbolji trener za najboljeg menadžera!

Fudbalski menadžer Top Eleven, najpoznatiji sprski brend i igra koja će uskoro imati više od 10 miliona mesečno aktivnih korisnika, od danas za zaštitno lice ima ni manje ni više nego Žoze Murinja, jednog od najpoznatijih i najpopularnijih trenera na svetu.

Trener Real Madrida potpisao je ekskluzivni ugovor sa beogradskom kompanijom Nordeus i tako posao zaštitno lice njihovog Top Elven fudbal menadžera.

Murinjo se svojim likom privlačiti igrače i krasiti naslovnu strnau igre, njenu Facebook stranicu, ikonicu na Android i iOS sistemu i biće deo vizuelnog identiteta ove igre.

On će ujedno “dočekati” nove igrače, pomagaće im da napreduju kroz tutorial i davati savete kako da budu efikasniji, na šta da obrate pažnju tokom mečeva i sl.

U ekskluzivnoj izjavi za Startit Milan Đukić iz Nordeusa otkriva da je Murinjo za njih bio jasan izbor:

Iz želje da unapredimo igračko iskustvo milionima naših menadžera rodila se ideja da uvrstimo lice koje znanjem i rezultatima simbolizuje najboljeg trenera na svetu. Murinjo je bio jasan izbor.

Kontaktirali smo ga, njemu se dopala ideja kao i Top Eleven, te je odlučio da odabere našu igre među mnogobrojnim igrama istog žanra.

I sam Murinjo zaista ima samo reči hvale za Top Eleven:

Nijedna igra do sada nije uspela da prenese dobar osećaj vođenja kluba kao što to čini Top Eleven. Opcije koje ova igra poseduje nisu viđene ni na znatno kompleksnijim naslovima za PC, a višeplatformsko okruženje i mogućnost da igru sa Facebook-a nastavite na vašem telefonu dok se u prevozu vraćate sa posla samo vas dodatno učvršćuju u ulozi vođe tima koji konstantno mora da vodi računa o svojoj ekipi.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Ivan Vesić

 • Thursday, 21. March 2013.

  Bravo, odličan potez.

 • Thursday, 21. March 2013.

  auuuuu posto kosta murinja, i ja bih da kupim jednog

 • Friday, 22. March 2013.

  Sjajno. Svaka čast ekipi :) Pokazali su da se može biti uspešan i ovde

 • Friday, 22. March 2013.

  +

 • Wednesday, 10. April 2013.

  Skidam i kapu i tupe.

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu