Mreža Poslovnih Anđela Srbije vas poziva na “FundraiseIT”

Mreža Poslovnih Anđela Srbije “SBAN” u saradnji sa Outsourcing Centrom Srbije organizuje “FundraisIT”. SBAN i OCS vas pozivaju na ovu konferenciju koja će se održati 16. novembra u velikoj sali Privredne komore Srbije, Resavska 13-15 Beograd.

Na konferenciji će gostovati poznati “Angel” investitori iz silikonske doline i zapadne Evrope kao što su Paige Craig, Jon SobergGerald Heydenreich, Andreas Kemi, Ari Korhonen i drugi.

Ovaj događaj je sjajna prilika za sve startape iz IT sektora koji su u fazi traženja “Angel” investicije da saznaju više o različitim izvorima finansiranja. Biće reči o modelima investiranja poslovnih anđela, Venture Capital i Private Equity fondova kao i domaćim i stranim fondovima, te fondovima EU.

Ako imate startap ili planirate da pokrenete jedan ne propustite ovu super priliku da slušate, postavljate pitanja i učite direktno od jednih od najuticajnijih ličnosti ove industrije. Učešće na događaju je besplatno a možete se prijaviti na mejl office@sban.eu.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Ivan Rašić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu