Mogu li blog i Instagram poslužiti kao referenca za CV? — meetup u Startit Centru Subotica

Predavanje će biti održano 13. decembra u 18 časova.

Željko Crnjaković - 5. Decembar, 2018.

U subotičkom Startit Centru će u četvrtak, 13. decembra, u 18 časova biti održan meetup na temu bloga i Instagrama, odnosno da li se može živeti od bloga i Instagrama u Srbiji?

Marijana Mančev će prisutnima opisati svoj put od kreiranja bloga do četvrte godine njegovog postojanja, zatim će govotiti o radu sa brendovima i balansiranju između punog radnog vremena i vođenja bloga.

Ona će sa posetiocima takođe podeliti i svoja iskustva, kao i kako je blog moguće iskoristiti i kao odličnu preporuku u CV-ju i na koje načine on može doneti zaposlenje. Zainteresovani za ovu temu će na ovom predavanju moći da saznaju i koje su to sve veštine koje se mogu steći putem vođenja jednog bloga i njegovih socijalnih medija i kako te veštine unovčiti na tržištu rada.

Učesnici će imati priliku da sa predavačem popričaju o stereotipima koji vladaju na Instagramu i šta sve stoji iza jedne slike.

O predavaču

Marijana Mančev je studirala na Ekonomskom fakultetu u Subotici, smer trgovina. Tokom studija je bila aktivni član Volonterskog kultur kluba, preko kojeg je volontirala na svim značajnim festivalima i kulturnim institucijama u opštini Subotica. Pokrenula je svoj modni blog kenguristyle.com sa namerom da spoji svoju ljubav prema fotografiji, modi i arhitekturi. Zahvaljujući blogu, zapošljava se u modnoj industriji i radi za mnoge velike retail brendove kao Visual Merchandiser. Trenutno radi kao freelancer u modnoj industriji na poslovima menadžmenta socijalnih mreža i rada sa influenserima.

Prijave

Događaj je zakazan za 13. decembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.