ML Hackathon: Plant Your Code — hakaton u Startit Centru Beograd i Novi Sad

Dragi prijavljeni i zainteresovani ML entuzijasti, pre svega važno nam je zdravlje i opšta bezbednost, te smo rešili da pomerimo održavanje događaja ML Hackathon: Plant Your Code. Zbog pojave virusa SARS-CoV-2 (COVID-19), novi datum održavanja događaja biće određen kada se globalna situacija stabilizuje i lokalne aktivnosti se vrate u prethodno stanje. Kada novi datum bude određen, svi prijavljeni imaće dovoljno vremena da potvrde svoje učešće. Prijave su otvorene i biće pregledane kako budu pristizale. 

Institut BioSens kao koordinator H2020 projekta DRAGON i Majkrosoft razvojni Centar u Srbiji, uz podršku Startita, organizuju hakaton koji ima za cilj da osnaži vezu između zajednice koja se bavi naukom o podacima i poljoprivrede.

Od petka do nedelje, od 3. do 5. aprila, timovi koji će raditi na dve lokacije — u Beogradu i Novom Sadu — imaće tačno 40 sati da reše izazov pred sobom. Podaci koji će biti na raspolaganju obuhvataju satelitske podatke Evropske svemirske agencije, SoilGrids podatke o zemljištu i podatke iz polja koje poseduje Institut BioSens. Po isteku vremena pobednik će biti tim čije rešenje za klasifikaciju useva bude najpreciznije.

Mentori sa Instututa BioSens i iz MDCS-a pružaće podršku timovima na obe lokacije u periodu koji će za to unapred biti predviđen. Deset najboljih timova će dobiti priliku da, ukoliko to budu želeli, svoje inovativne ideje, koje su formirali tokom hakatona, dalje razviju u okviru BioSens Akceleratora.

Prijava

Događaj je odložen. Novi termini održavanja će biti naknadno objavljeni.

Hakaton će biti održan od 3. do 5. aprila u Startit Centrima u Beogradu i Novom Sadu. Dodatne informacije, kao i prijavu možete pronaći na zvaničnoj stranici hakatona. Prijave su otvorene do 20. marta, a odabir timova će trajati do 25. marta.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Ana Trifković

Unesite termine za pretragu