Mesec JavaScripta u Inđiji — Dobre prakse u AngularJS

Na predavanju će se govoriti o tome zašto koristiti AngularJS 1 pored angulara 2 i reacta. Kako se radi rutiranje, kontroleri, scope, dependency injection, filteri, servisi, factory itd

Drugo predavanje u mesecu posvećenom JavaScriptu  biće na temu Angulara. Održaće se u četvrtak 10. novembra sa početkom u 19č u Startit Centru Inđija.

Na predavanju će se govoriti o tome zašto koristiti AngularJS 1 pored angulara 2 i reacta. Kako se radi rutiranje, kontroleri, scope, dependency injection, filteri, servisi, factory itd. Takođe, biće reči o dobrim praksama i rešenjima za neke standardne probleme sa kojima se ljudi susreću.

Predavanje će održati Ivan Stanojević, softver developer na Toptalu i član JSBelgrade.

Svoj dolazak možete prijaviti popunjavanjem sledećeg formulara:

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Jelena Vesin

  • Monday, 7. November 2016.

    Da li se dobija neki feedback (mailom) popunjavanjem forme? Posto kapiram da je broj mesta ogranicen. Da se ne desi da neko popuni, i kad dodje na meetup, da nema mesta ili slicno.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu