Mentorske 1-1 sesije u Potkrovlju sa StartLabsom — Prijave otvorene

U Potkrovlju će se održati besplatne 1-1 mentorske sesije sa Nebojšom Lazićem, partnerom u investicionom fondu StartLabs.

Zoja Kukić
20/04/2015

U četvrtak će se u Potkrovlju održati 1-1 mentorske sesije sa Nebojšom Lazićem, partnerom investicinog fonda Startlabs koji je do sada investirao u 6 reigonalnih startapa, a ove godine su proširili svoj fond.

Nebojša će biti na raspolaganju pojedincima i timovima koji žele da popričaju o svojim projektima, pre svega o pripremi i izlasku na tržište i validaciji koncepta i ideje, a zatim i naravno o traženju investicija i pripremama i procesima vezanim za to.

Nebojša je za nešto više od godinu dana ispred StartLabsa upoznao, razgovarao i mentorisao više od 200 startapa i poznat je po svojoj otvorenosti i konstruktivizmu, te ovo može biti zanimljiva prilika kako za one koji će ga prvi put upoznati, tako i za one koji su već imali prilike da razgovaraju sa njim, ali sada žele da provere neke nove postulate.

Ukoliko želite da rezervišete svojih 30 minuta sa Nebojšom, molim vas da popunite formular ispod i zauzmete svoj termin između 12 i 15h.

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

ponedeljak, 20. April, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ