Meetup o freelance dizajnu na duže staze u Startit Centru Šabac

Meetup će biti održan 14. avgusta u 18 časova, a o dugoročnom radu na poziciji freelance dizajnera i iskustvima rada na Toptal platformi pričaće Predrag Marković.

bojana zavađa - 1. Avgust, 2018.

U Startit Centru Šabac 14. avgusta u 18 časova će biti održan meetup o freelance dizajnu. Na ovu temu će govoriti Predrag Marković koji se godinama bavi dizajnom koristeći Toptal platformu.

Na predstojećem predavanju posetioci će upoznati dizajnera koji već nekoliko godina radi preko Toptala, platforme za freelancere, gde sama platforma radi selekciju najboljih freelancera koji mogu da rade preko nje. 

Predrag će sa prisutnima podeliti svoja iskustva o freelance radu i pričati o sledećim temama:

Ovaj meetup je za sve koji rade u kreativnoj industriji i žele da se upuste u dugoročni freelance rad ili imaju nedoumice i pitanja, ali i za sve koji žele da saznaju više o radu na Toptal platformi, projektima i klijentima.

O predavaču

Predrag Marković je multidisciplinarni dizajner sa više od deset godina iskustva i više od 250 realizovanih projekata. Neki od njegovih klijenata su Vip mobile, T-Mobile i mts. Poslednjih nekoliko godina radio je u industriji igara u domaćem studiju Mad Head Games, a od 2017. godine je član Toptal platforme, gde je nastavio da radi sa velikim klijentima i na zanimljivim projektima.

Prijave

Predavanje će biti održano 14. avgusta u 18 časova u Startit Centru Šabac (Karađorđeva 27). Prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava putem sledeće forme neophodna.