Meetup na temu pronalaska svog delića tržišta — kada je manje zapravo više?

Nastavlja se serija tematskih meetupa o preduzetništvu, podizanju nakon pada i uspostavljanju fokusa u biznis svetu sa Mihom Matlievskim.

Miloš Aleksić
19/06/2018

Nema sumnje, kada započinjemo novi biznis ili posao, plasiramo nešto na tržište puni smo entuzijazma i sigurni u sebe. Ali kako ostvariti svoj očekivani tržišni udeo ako je na tržištu već dosta sličnih ili istih prozivoda?

Miha Matlievski veruje da postoji samo jedno magično pravilo od kog sve zavisi, tj. da li će vaš biznis ići gore ili dole. Smatra da je odgovor pronaći svoju nišu ili svoj delić tržišta i držati ga se.

Nije realno da možete zadovoljiti svakog kupca ma koliko vremena, novca ili truda uložili. Kako se fokusirati i usmeriti na samo jednu grupu potrošača, tj. kupaca? Šta sve treba da uradimo? Kako da nadjemo način da budem drugačiji? Samo su neka od pitanja o kojima će biti reči tokom meetupa.

Prijava

Meetup će biti održan u petak, 22. juna, od 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna i vrši se putem ove forme.

Miloš Aleksić

Objavio/la članak.

utorak, 19. Jun, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije