Meetup „5 koraka do uspeha” u Startit Centru Inđija

Događaj će biti održan 23. oktobra u 18 i 30.

Dragana Čvoro
15/10/2019

U sredu, 23. oktobra, u Startit Centru Inđija u 18 i 30 biće održan meetup pod nazivom „5 koraka do uspeha”, koji će ujedno biti uvod u pomenutu seriju radionica.

Kao i sve ostalo u životu tako i uspeh, tj. veštine koje vode ka uspehu je moguće naučiti.

Na meetupu će biti govora o tajnama uspeha, odnosno kojih su to 5 koraka koji vode do ostvarenja ciljeva i kako kreirati uspeh u svakom segmentu života onako kako ste ga zamislili.

Kome je namenjen?

Meetup je namenjen svima koji žele i spremni su da rade na sebi, kao i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti. 

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i sa iskustvom od preko 20 godina u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Veliko iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Meetup će biti održan u sredu, 23. oktobra, u 18 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ove forme.

Dragana Čvoro

Objavio/la članak.

utorak, 15. Oktobar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije