Meetup „5 koraka do uspeha” u Startit Centru Inđija

Događaj će biti održan 23. oktobra u 18 i 30.

U sredu, 23. oktobra, u Startit Centru Inđija u 18 i 30 biće održan meetup pod nazivom „5 koraka do uspeha”, koji će ujedno biti uvod u pomenutu seriju radionica.

Kao i sve ostalo u životu tako i uspeh, tj. veštine koje vode ka uspehu je moguće naučiti.

Na meetupu će biti govora o tajnama uspeha, odnosno kojih su to 5 koraka koji vode do ostvarenja ciljeva i kako kreirati uspeh u svakom segmentu života onako kako ste ga zamislili.

Kome je namenjen?

Meetup je namenjen svima koji žele i spremni su da rade na sebi, kao i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti. 

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i sa iskustvom od preko 20 godina u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Veliko iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Meetup će biti održan u sredu, 23. oktobra, u 18 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Dragana Čvoro

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu