Meet the Robots — okupljanje takmičara Eurobota u Startit Centru Beograd

Druženje će se održati u ponedeljak 15. januara sa početkom od 18:30h.

Roboti novu godinu žele da započnu druženjem sa ljudima. Zbog toga, drugi po redu Meet the Robots događaj za cilj ima da okupi zajednicu bivših i sadašnjih učesnika državnog takmičenja iz robotike, Eurobot. Cilj ovog okupljanja jeste razmena ideja kao i omogućavanje takmičarima da se bolje upoznaju kao i da razmene kontakte.

Još jedan,  jednako važan deo događaja, biće i upoznavanje svih onih koji se do sada nisu susreli sa robotikom sa svim zanimljivim aspektima Eurobot takmičenja, svim stvarima koje mogu naučiti i načinom na koji se mogu prijaviti.

Prethodni događaj ovog tipa okupio je preko dvesta ljubitelja robota i kao rezultat imao nekoliko novih timova na takmičenju i čitav niz zanimljivih predavanja u školama.

Prijava

Događaj će se održati u ponedeljak 15. januara sa početkom od 18:30h u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo na ovom okupljanju je besplatno, a svoj dolazak možete prijaviti preko sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Danica Kovač

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu