Mašinsko učenje i veštačka inteligencija u fokusu Machine Learning konferencije u Subotici

Konfrencija će biti održana 24. i 25. maja u Subotici.

Machnine Learning Conference Serbia, konferencija posvećena mašinskom učenju i veštačkoj inteligenciji, će biti održana 24. i 25. maja u Subotici.

Konferencija ima za cilj da okupi stručnjake u oblasti tehnologije, biznis lidere i naučne radnike koji su usredređeni na primenu različitih istraživanja u svakodnevnom životu. Dvodnevna konferencija će se sastojati od radionica (prvog dana), predavanja (drugog dana konferencije) o najnovijim tehnologijama i njihovoj primeni u biznisu, kao i od uvek važnog networking dela.

Učesnici konferencije će imati priliku da primene i saznaju na koji način se mašinsko učenje i AI implementira u našu svakodnevnicu, koja se to najnovija značajna otkrića gotovo svakodnevno dešavaju i veoma brzo nalaze svoju primenu u društvu, ekonomiji i tehnologiji i kakvu budućnost nam donosi nagli i veliki razvoj ove dve oblasti.

Predavanja i radionice će držati stručnjaci iz Srbije i regiona, a detaljan program konferencije dostupan je na sledećem linku.

Ulaznice

Machine Learning Conference Serbia će biti održana 24. i 25. maja na više lokacija u Subotici. Svi zainteresovani karte za ovaj događaj mogu da kupe na sajtu manifestacije.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu