Marketing uz kafu: Praktični saveti za uspešnu Instagram promociju — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Predavanje će biti održano u četvrtak, 22. novembra sa početkom u 18 časova.

Marijana Milićev - 8. Novembar, 2018.

U četvrtak, 22. novembra, sa početkom u 18 časova će se u Startit Centru Zrenjanin odražati predavanje na temu digitalnog marketinga, a ovog puta će biti reči o Instagramu i kako da se iskoristi ova društvena mrežu za promociju i prodaju proizvoda i usluga.

Instagram je danas jedna od najvažnijih društvenih mreža za promociju. Nudi mnogo prednosti, ali sa druge strane izuzetno je i zahtevna. Kroz rad sa mnogobrojnim klijentima, na kojima je digitalna marketing agencija Progressive media podizala uspešne profile svojih klijenata, iznedrilo se dragoceno iskustvo na polju Instagram marketinga koje će CEO i osnivač ove zrenjaninske firme podeliti sa prisutnima.

Posetioci će saznati i kako se kreira komunikaciona strategija, kakva vrsta sadržaja donosi pratioce, koliko često i na koji način treba da se obraća pratiocima, kao i kako da se kreiraju uspešni Instagram sponzorisani oglasi, ali i da se spoje sa jakim profilima unutar niše. Takođe predavač će prisutne upoznati kako da pravilno čitaju statistiku, ali i da razumeju da ponekad na Instagramu nije sve zakon velikih brojeva.

Na predavanju gosti predavača biće neki od autora visoko praćenih profila na ovoj društvenoj mreži.

Za koga je predavanje?

Predavanje je namenjeno svima koji vode biznis profile na Instagramu, tačnije svima onima koji su otvorili nalog na ovoj mreži sa namerom da promovišu neki svoj proizvod ili uslugu. Onima koji su dobro krenuli da nauče kako dalje, ali i onima koji su negde zapeli.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Predavač

Predavač na meetupu će biti Đorđe Grujić, CEO agencije za digitalni marketing Progressive media, osnivač najčitanijeg portala u Banatu ilovezrenjanin.com i po struci PR.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu) 22. novembra u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.