Marketing uz kafu: Iz ličnog iskustva jednog marketara — druženje u Startit Centru Inđija

Događaj će biti održan 8. novembra sa početkom u 19 časova.

Marija Crnogorac - 31. Oktobar, 2018.

Ako ste se pitali odakle početi učenje marketinga, ko sve može time da se bavi i kako kreirati stranicu koja je omiljena pratiocima ili kako je raditi u agenciji, ovo je događaj na kome će biti reči o svemu tome. Pored toga, biće saveta za one koji imaju sopstevi biznis i žele da unaprede poslovanje putem društvenih mreža.

‚‚Marketing uz kafu” predstavlja priliku za druženje i časkanje o relevantnim marketing temama. Atmosfera je opuštena i podstiče publiku da postavlja pitanja i aktivno učestvuje. Od novembra prošle godine, održano je nekoliko ovakvih događaja, a teme koje su do sada pokrivene su: copywriting, SEO, email marketing, brending i prodaja putem društvenih mreža.

O predavaču

Ovu marketing kafu popićemo sa našim sugrađaninom, Ilijom Kadijevićem. On trenutno radi kao community menadžer u marketinškoj agenciji IDEA Plus Communications.  Pored toga vodi više uspešnih stranica na Instagramu. Aktivan je student Visoke tehničke škole u Novom Sadu, smer Elektronsko poslovanje. Već dve godine se aktivno bavi kreiranjem promotivnih kampanja, a sa drugarom je napravio i Android aplikaciju.

Prijava

Događaj će se održati 8. novembra u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 4), sa početkom u 19 časova. Učešće je besplatno, a možete se prijaviti putem sledeće forme.