Marketing uz kafu: Iz ličnog iskustva jednog marketara — druženje u Startit Centru Inđija

Događaj će biti održan 8. novembra sa početkom u 19 časova.

Ako ste se pitali odakle početi učenje marketinga, ko sve može time da se bavi i kako kreirati stranicu koja je omiljena pratiocima ili kako je raditi u agenciji, ovo je događaj na kome će biti reči o svemu tome. Pored toga, biće saveta za one koji imaju sopstevi biznis i žele da unaprede poslovanje putem društvenih mreža.

‚‚Marketing uz kafu” predstavlja priliku za druženje i časkanje o relevantnim marketing temama. Atmosfera je opuštena i podstiče publiku da postavlja pitanja i aktivno učestvuje. Od novembra prošle godine, održano je nekoliko ovakvih događaja, a teme koje su do sada pokrivene su: copywriting, SEO, email marketing, brending i prodaja putem društvenih mreža.

O predavaču

Ovu marketing kafu popićemo sa našim sugrađaninom, Ilijom Kadijevićem. On trenutno radi kao community menadžer u marketinškoj agenciji IDEA Plus Communications.  Pored toga vodi više uspešnih stranica na Instagramu. Aktivan je student Visoke tehničke škole u Novom Sadu, smer Elektronsko poslovanje. Već dve godine se aktivno bavi kreiranjem promotivnih kampanja, a sa drugarom je napravio i Android aplikaciju.

Prijava

Događaj će se održati 8. novembra u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 4), sa početkom u 19 časova. Učešće je besplatno, a možete se prijaviti putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Crnogorac

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu