Marketing uz kafu: Formula za postavljanje strategije online komunikacije - predavanje u inđijskom Startit Centru

Predavanje će biti održano u četvrtak, 6. decembra, sa početkom u 18 časova.

Tatjana Milošević
29/11/2018

Prva decembarska marketing kafa će se održati u četvrtak, 6. decembra sa početkom u 18 časova u Startit Centru Inđija, a prisutni će imati priliku da saznaju više o strategiji koja im može pomoći da prodaju više proizvoda i usluga online.

Kada postavljamo strategiju online komunikacije jedna od osnovnih stvari sa kojima se srećemo u praksi jeste kako za svakog klijenta pronaći idelanog kupca, kako mu prilagoditi komunikaciju, kako mu na pravi način privući pažnju, izgraditi interesovanje i motivisati ga na akciju koju želimo da uradi.

Iz tog razloga Nemanja Živković će održati predavanje koje će posetiocima pomoći da ovaj posao brže i kvalitetnije izvedu i na taj način stvore početnu prednost pri promociji njihovih poruka.

Posetioci će imati priliku da saznaju:

Predavač

Nemanja Živković za sebe kaže da je marketar koji svoje početke veže za aktivizam kroz civilno društvo. Radio je na svetskom tržištu u različitim nišama, od automobilske industrije do e-commerce-a, sa malim, srednjim i velikim kompanijama. Karijeru je započeo u marketinškoj agenciji sa sedištem u Kanadi, gde je za 13 meseci stigao do pozicije generalnog menadžera. Kao svoje uspehe ističe to što je dugogodišnje klijente doveo na prvo mesto Google Search i Google Maps listinga, kao i to da su njegovi članci čitani više od 40.000 puta. Organizator je najvećih internacionalnih kampova u Srbiji i osnivač ĆilimTech-a, IT zajednice u Pirotu. Trenutno radi kao direktor operacija u Default Designu, gde operativno vodi sve procese.

Prijava

Predavanje je zakazano za 6. decembar u 18 časova u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, na šetalištu). Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava putem ove forme neophodna.

Tatjana Milošević

Objavio/la članak.

četvrtak, 29. Novembar, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije