Marketing Source Summit — Prvo okupljanje Marketing zajednice u drugačijem formatu

Marketing zajednica će ovog puta odstupiti od standardnog meetup formata, sa željom da se pažnja posveti konkretnim problemima, rešenjima i iskustvima.

Nevenka Rangelov - 8. Decembar, 2016.

Sledeće subote održaće se prvi Marketing Source Summit u organizaciji Marketing zajednice i Source Institute-a. Marketing zajednica će ovog puta odstupiti od standardnog meetup formata, sa željom da se pažnja posveti konkretnim problemima, rešenjima i iskustvima.

Source Summit je format koji podrazumeva tridesetominutne radionice posvećene nekom problemu ili interesantnoj ideji koje predlažu sami učesnici. Na radionicama se diskutuje o izabranoj temi sa željom da svi prisutni budu što više uključeni u diskusiju. Na svakoj radionici će jedan organizator iz Marketing zajednice paziti da se od teme ne odluta previše.

Učesnici sami biraju radionice kojima će prisustvovati (mogu da promene i više radionica koje su u istom terminu). U svakom od 5 termina održaće se po 5 radionica.

Prijava

Marketing Source Summit održaće se 17. decembra u 12č u beogradskom Startit Centru. Zbog specifičnog formata broj učesnika je ograničen. Za učešće se možete prijaviti popunjavanjem ove forme. Prioritet imaju oni koji se prvi prijave, a biće formirana i lista čekanja u slučaju da neko od prijavljenih odustane. Vidimo se u Startit Centru!