Marketing: Kako da pametno prodajete online — meetup u Startit Centru Vršac

Meetup je zakazan za 11. jun sa početkom u 18 časova. Meetup će biti održan na engleskom jeziku.

Predavanje je zakazano za utorak, 11. jun, u 18 časova u Startit Centru Vršac. Gost je Din Lokhard koji će pokušati da svojih 17 godina međunarodnog iskustva u brandingu i marketingu kroz interaktivno predanje prenese prisutnima.

Napomena: Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

Prisutni će imati priliku da saznaju kako da upotrebom veštačke inteligencije i chatbot-ova direktno utiču na broj prodaja koje ostvaruju putem svog e-commerce biznisa.

Pre svega ovo neće biti klasično predavanje, već će publika kroz svoje lične i poslovne projekte na interaktivan način i kroz diskusiju dobiti povratne informacije kao i konkretne predloge za poboljšanje projekata.

O predavaču

Din Lokhard — Kroz zadnjih 17 godina, Din je kreirao digitalnu transformaciju za medijske i e-commerce kompanije u Australiji, Aziji, Sjedinjenim Američkim državama i Evropi, podižući godišnji rast nekih klijenata i za 62% i donoseći više od 500 miliona dolara prihoda. Od 2016. fokus mu je na primeni veštačke inteligencije u razumevanju ljudskih emocija.

Prijava

Meetup je zakazan za utorak, 11. jun, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Vršac (Centar Millennium, službeni ulaz).

Predavanje je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

David Srbu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu